Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger dette website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • google.com (Google Analytics)
  • facebook.com (Facebook, Facebook Pixel)
  • pensopay.dk
  • mailchimp.com
  • quickpay.dk

Hvordan sletter jeg mine cookies eller undgår dem helt?

Hvordan man sletter sine cokkies, varierer fra browser til browser.

Klik på nedenstående link, for at få vist en oversigt over hvordan det gøres i de fleste browsere:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjemmesider anvender typisk cookies til følgende formål

Teknisk funktionalitet

Så dine præferencer kan huskes.

Trafikmåling

Så vi ved hvor mange brugere der besøger hjemmesiden og kan dokumentere dette over for tredjeparts-annoncører.

Annonceafvikling (Kun på sites med annoncer)

Så det kan registreres, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

Adfærdsbaseret individuelt målretning af annoncer (Kun på sites med annoncer)

Så annoncer der er mest relevant for dig, kan vises.

Hvilke cookies bliver typisk oprettet?

Session cookies:

Disse cookies bliver sat, for at holde styr hvilke sider du har besøgt.

Cookies (Persistent cookies):

Så frem man ønsker, at hjemmesiden skal huske ens log-in oplysninger på denne computer. Bruger hjemmesiden en cookie på brugeres computer til at gemme denne information.

Google analytics

Google Analytics, bruges til at måle trafik og brugermønstre på hjemmesiden. Dette gør vi for at kunne forbedre vores produkt. Google Analytics gemmer en permanent cookie som holder styr på hvor brugeren kommer fra (fx hvilken søgemaskine der er brugt). Denne cookie gemmes på harddisken indtil den udløber eller brugeren selv sletter den. Google Analytics gemmer også en session cookie som bruges til at holde styr på hvornår og hvor længe en given bruger besøger hjemmesiden. Disse cookies slettes automatisk når du lukker din browser eller den fane som viser hjemmesiden.

Facebook Pixel

Facebook Pixel, bruges til at måle trafik og brugermønstre på hjemmesiden.

Remarketing

Remarketing viser dig efter dit besøg på vores hjemmeside de ydelser du har vist interesse i igen. Det er med til at sikre dig målrettede annoncer for det indhold der interesserer dig, frem for tilfældige annoncer.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Sikkerhed

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Der benyttes herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Oplysningerne anvendes kun af databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der gemt om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@coldnordic.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borggade 28, 5.
1300 København K

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 Retsgrundlag

Behandling af dine data er baseret på dit samtykke jf GDPR, art. 6(1)(a)-(b).

 Websitet ejes og publiceres af:

COLD NORDIC
Kløvertoften 48
7100 Vejle
Telefon: 24 46 06 78
E-mail: privacy@coldnordic.dk
Web: www.coldnordic.dk

 

TOP

Få en rabatkode på 20%*

Tilmeld dig nu og få rabatkoden med det samme. Få nyeste tilbud, nyheder og inspiration på webshoppen.

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter.

X